Tickets. Met of zonder het hotel.

.

Algemene voorwaarden

Bestel:
Als u op "Betalen" na het selecteren van uw tickets, de doos die u ons stuurt, zodat een contract aan te bieden om de binding te bestellen. Als we accepteren het contract aan te bieden is bereikbaar op werkdagen, meestal binnen 24 uur na de bestelling is een bindende bestelling met volgnummer, periode nummer en bankrekening worden betaald over het totale bedrag. Het desbetreffende contract is geldig na ontvangst van betaling. Indien de betaling niet is ontvangen op tijd zal de orderbevestiging vervalt en de daaruit voortvloeiende overeenkomst wordt geannuleerd.

Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief alle kosten. De prijzen van tevoren vergoedingen, systeem vergoedingen, BTW., Als vergoeding voor het openbaar vervoer en makelaarskosten zijn inbegrepen. De verzendkosten worden apart getoond. Onze prijzen verschillen sterk van de oorspronkelijke gedrukte prijzen als de kaarten alleen door verschillende bemiddelende instanties naar ons, op hun beurt, kregen elk hun eigen toeslagen.

Gegarandeerd tegen de beste prijs:
Voor de uitstekende evenementen met de beste prijs garantie, wij garanderen dat onze prijs is de goedkoopste in de wereld. Dit is gebaseerd op een orderbevestiging van ons. Als je gelijkwaardig zijn, dat wil zeggen Koop de volledige prijsklasse en identieke kaarten voor de dezelfde gebeurtenis binnen zeven dagen na de afgifte van deze orderbevestiging met een andere leverancier goedkoper, zullen we het verschil tussen de restitutie van ons en die van de andere partij. De uitzondering van Internet veilinghuizen. Dit is gebaseerd op een juridisch bindende overeenkomst tussen u en de andere aanbieders, waarin een dwingende bepaling is verzekerd.

Levering / categorieën:
Bij het bestellen van meerdere zitplaatsen tickets altijd ten minste twee naast elkaar. De levering van de kaarten zal worden verzonden per aangetekende post of express verzending. Een aanmelding is verplicht als we leggen de ondertekende verklaring van de respectieve delivery service. Ervaring, ontvangt u de tickets ongeveer 10 dagen voor het evenement datum. Als u een voorschot voucher of cadeaubon die we graag vooraf op te laden. Een klein aantal gebeurtenissen, behouden wij ons het recht voor het hotel of een andere geschikte dag van levering van het evenement in de zaal neer te leggen. Kortom, behouden wij ons beter, dat wil zeggen te leveren van hoge kwaliteit kaarten als de kaarten besteld categorie zijn niet meer beschikbaar. Hoge kwaliteit is hier gedefinieerd voor de oorspronkelijke prijs gedrukt binnen de categorieën van de geboekte evenement of indien dit niet beschikbaar is op de hogere verkoopprijs gemeld door ons. Een uitzondering is alleen toegestaan indien deze criteria niet redelijk zijn voor de koper. We berekenen in deze gevallen geen extra kosten. Met plaatsen voor het Oktoberfest, behouden wij ons het recht om naar een andere tent overdracht vóór de toelating tijden, eventueel met andere belangrijke redenen.

Schade:
Voor schadevergoeding voor welke juridische reden, wij aansprakelijk tot een maximum van tweemaal het bedrag van de waarde van de opdracht. Voor typografische fouten en schrijffouten en voor de juistheid van de informatie in de online presentatie, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor fouten in de beschrijvingen en / of verzonden bevestigingen.

Uw privacy:
Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de toepassing van de bestelling noodzakelijke kader. Openbaarmaking aan derden.

Om teruggave / annulering / opzegging / uitstel
De terugkeer van de betaalde tickets of de annulering van een bestelling is niet mogelijk. Een restitutie zal alleen worden gedaan bij het wegvallen van het evenement, na de nodige goedkeuring van de organisator. In dit geval om de kaart binnen 10 dagen na het evenement terug te sturen naar ons. Deze intrekkingen, behouden wij ons het recht op een uitkering ten bedrage van 20% van de verkoopprijs. Dit heeft geen invloed op het vermogen van klanten om te bewijzen dat dit een navenant lage kosten. Veel organisatoren hebben gelegd van de gebeurtenissen als van televisie-uitzendingen. Een terugkeer van de tickets is in dit geval niet mogelijk.

Slotbepalingen:
Als individuele items van deze Voorwaarden ongeldig zijn of worden, de geldigheid van de overige bepalingen niet aangetast. Het is alleen het recht van de EU.


Ticketpool
Thurner Str. 30
D- 51069 Köln

Tel: +49 (0)221 - 8026 2223
Fax: +49 (0)221 - 8026 2223